Despre noi - ARENA Brasov

Aflati mai multe despre noi in aceasta sectiune

logo_arena_rotund_cu_shadow3.png

ARENA Brasov - despre noi

De ce sa ne alegeti pe noi?

Noi, la ARENA Brasov, ne-am propus sa venim in intampinarea clientilor nostri, cu cele mai moderne dotari si utilitati, alaturi de serviciile de cea mai buna calitate. Impreuna cu respectul si politetea pe care o aratam tuturor clientilor nostri, face ca locatia noastra sa fie una speciala.

Provocare

Este locul unde competitiile sportive sunt o adevarata provocare, iar timpul liber si placerea de a juca, sunt momentele in care o sa doriti sa treceti la alte nivele de performanta.

Organizare

Posibilitatea de a organiza si desfasura competitii sportive pentru incepatori si avansati (fie ca vrorbim despre fotbal de interior, sau tenis de masa).

Dotari

Echipamentele si accesoriile pe care le punem la dispozitie, sunt la standard profesional (cele mai cunoscute marci).

Profesionalism

Mediul si incinta in care va propunem sa va petreceti timpul, se doreste a fi un loc mai special, unde bunul simt, respectul, calitatea serviciilor, profesionalismul si seriozitatea, sunt reguli obligatorii pentru toata lumea (fara exceptii sau abateri de la ele).

Ambienta

Un spatiu si o incita deosebita, cu bun gust, materiale si finisaje de calitate, iar serviciile fiind la standarde profesionale.

Ambitie

Din momentul in care ARENA Brasov a deschisa usa clientilor sai, ne-am propus sa imbunatim si sa venim mereu cu solutii si dotari ce aduc un plus de confort si de utilitate.

„Cum faci orice lucru, asa faci totul in viata”

~ Lombardi Vince ~

Despre noi si ce activitati ARENA Brasov

activitati de de zi cu zi, sau, aleatorii

Activitatile principale desfasurate in incinta noastra sunt si pot fi diverse, doar ca numai doua dintre ele sunt organizate si sustinute de noi (tenis de masa si fotbal).

Orice altfel de activitate, de obicei este organizata si gestionata de alte entitati (persoane fizice sau juridice), ce inchireaza spatiul nostru. Puteti sa contactati direct de pe site-ul nostru fiecare reprezentat de activitate aferent, pentru a afla mai multe detalii despre respectiva activitate.

Pentru a vedea detalii (sau program) despre fiecare activitate, treceti cursorul peste imagini si executati un clic de mouse peste titlul din imaginile de mai jos!

img-patratat-tenis-de-masa2

Tenis de Masa

Avem 8 Mese de tenis profesionale JOOLA 2000-S (atestate ITTF) + Echipamente aferente (optional)

img-patrata-balon-fotbal2

Balon fotbal

Gazon artificial atestat, asezat pe o patura de nisip si pietris, iluminat LED, incalzire, tabela scor

img-patratat-dans2

Dans

Va punem la dispoztie 289mp, incalzire in podea, iluminat LED, acces toalete, vestiare, dusuri, parcare privata

img-patratat-karate2

Arte Martiale

Puteti sa va desfasurati activitatea pe o suprafate de 289mp, incalzire in podea, iluminat LED, acces toalete, vestiare, dusuri, parcare privata

Contact, adresa si localizare ARENA Brasov:

sus-pagina-buton