Vauchere - ARENA Brasov

Voucher gratuit ARENA Brasov, profita de ocazie!

logo_arena_rotund_cu_shadow3.png

Momentan nu exista campanii active!

Singurele vouchere ce pot fi oferite, sunt pentru completarea chestionarului/sondaj de opinie, sau, pentru cei care se inscriu pentru "newsletter".

Despre Voucherele ARENA Brasov

Voucherul, poate fi sub forma unui tichet de reducere, bilet de intrare, o obligatiune pe care ne-o asumam in momentul prezentarii acestuia (in format electronic/printat).

Cat si unde este valabil?…

- Acesta este valabil doar in contextul datei limita mentionate pe voucher.
- Poate fi utilizat/valorificat doar in incinta ARENA Brasov si nu pot fi utilizate decat pentru scopul pentru care au fost create (sportul mentionat: fotbal, sau, tenis de masa, sau oricea alta activitate ce se desfasoara in incinta noastra).

Unde sunt promovate aceste promotii?…

- Pe fiecare site si pentru fiecare sport (tenis de masa, sau fotbal), nu trebuie decat sa urmariti aceste site-uri pentru a beneficia de aceste avantaje.
- Pentru membrii inscrisi (la newsletter, formularul de contact, formularul de rezervari), ce au inregistrat adresa de email, se va trimite automat o instiintare cu disponibilitatea acestor vouchere (mai mult de atat, acestia beneficiaza de un discount suplimentar).
- Puteti accesa aceasta sectiune, butonul este amplasat in partea de jos a acestei pagini.

Pot obtine un voucher si fara evenimente organizate?…

- Da, puteti obtine, daca completati formularele „Sondaj de opinie” (doar pentru tenisul de masa), „Vouchere”, sau, „Newsletter”, ocazional, facem selectie si oferim aceste posibilitati tuturor clientilor nostri (cu exceptia celor care au deja un voucher pe care nu au apucat sa il utilizeze).

imag-voucher-arena-brasov

Ce anume trebuie sa stiti?

Pentru a putea beneficia si a intra in posesia unui Voucher, trebuie sa stiti urmatoarele:

 • Perioada de valabilitate stabilita si inscrisa direct pe fiecare Voucher (pot fi o data anume, o perioada de cateva zile, sau cateva luni)
 • Anunturile pentru campaniile promotionale pe care le organizam, sunt afisate pe site-urile:​

https://arena-brasov.ro (site-ul oficial)
https://balon-fotbal-brasov.ro (pentru fotbal)
https://tenis-de-masa-brasov.ro (pentru tenis de masa)

 • Obtinere si utilizarea aceastora, este supusa anumitor termeni si conditii
  Voucherul este unic (cod unic) si individual (pentru o singura persoana).
 • Poate fi utilizat doar o singura data si poate fi transmisibil (nu este personalizat cu nume, doar un cod de siguranta).
 • Accesarea/obtinerea acestor Vouchere, poate fi realizata doar de catre mebrii inscrisi, sau de catre cei care se inregistreaza cu datele solicitate (nume, prenume, telefon, email, pentru mai multe detalii, cititi rubrica alaturata ce contine toate explicatiile necesare).
 • Inregistrarea si crearea unui cont se face in baza unui formular de inscriere (toate datele personale sunt protejate de rigorile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si nu sunt furnizata sau utilizate decat de catre firma noastra).
 • Nu solicitam date confidentiale (CNP, serie CI), doar date generale (nume, prenume, varsta, telefon de contact si email) de contact, sau, care ne pot ajuta sa adaptam concursurile si premiile aferente acestora (in functie de pragul de varsta de exemplu).
 • Fiecare campanie promotionala, este diferita, la fel si regulile acestora, va rugam sa le cititi cu atentie (aceste informatii sunt disponibile si vizibile la fiecare campanie activa).
 • Acceseaza butonul sau link-ul pentru fiecare campanie si urmareste instructiunile oferite.

„Pierzi 100% din sansele de care nu profiti”

~ Wayne Gretzky ~

Sondaj de opinie ARENA Brasov

- Pentru a putea creste calitatea serviciilor, avem nevoie de opinia dumneavoastra, va rugam sa completati sondajul de opinie (maxim 1 minut din timpul dumneavoastra, doar cateva intrebari simple).
- Acest chestionar, ne va ajuta sa imbunatatim oferta si serviciile pe care le pregatim pentru dumneavoastra.
Va multumim!

Contact, adresa si localizare ARENA Brasov:

sus-pagina-buton