Fotbal & Tenis de masa

Servicii oferite de Arena Brasov

Pe langa facilitatile pe care ARENA Brasov le pune la dispozitie, putem sa oferim si servicii suplimentare/optionale (gratuite/contra cost, pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati) clientilor nostri, dupa cum urmeaza:

Tenis de masa

 • Programare/Organizare meciuri amicale intre echipe, sau pentru campionate (locale/nationale)
 • Antrenamente/training pentru juniori cu antrenor/profesor specializat
 • Organizare evenimente/jocuri/competitii amicale pentru juniori

Balon fotbal

 • Asistenta si indrumare pentru antrenament cu antrenor (individual, sau, pentru echipe)
 • Training/antrenamente pentru cei mici cu antrenor/profesor specializat
 • Organizare competitii/meciuri amicale/campionate intre amatori (locale si nationale)

Rezervari sau inchiriere spatiu Arena Brasov

Rezerva / Contact

Optionale, gratuite/contra cost

Arena Brasov nu este doar un spatiu in care va propunem sa va petreceti timpul, se doreste a fi un loc mai special si placut. Unde profesionalismul si seriozitatea, respectul, bunul simt, calitatea serviciilor, sunt reguli obligatorii pentru toata lumea (fara exceptii sau abateri de la ele).

Prin natura serviciilor oferite la Arena Brasov, dorim sa facilitam o legatura mai usoara intre persoanele ce doresc sa obtina mai multa performanta (personala/de grup), sau, sa atinga si sa indeplineasca un anumit obiectiv.

Servicii gratuite

Asa cum si numele o spune, aceasta categorie de servicii va sunt oferite gratuit, in ideea de a ajuta sa va atingeti perfomantele, sau, sa puteti sa realizati un anumit obiectiv (pentru sporturile ce se desfasoara in incinta ARENA Brasov). Obiectivul nostru fiind sa putem aduce oferta noastra de servicii, la un alt nivel de calitate si diversitate.

Servicii contra cost

Exista posibilitatea ca unele din servicii pe care noi incercam sa le oferim clientilor nostri sa fie contra cost, acestea sunt optionale si de obicei implica un efort financiar chiar si pentru noi ca si societate. Prin natura relatiilor pe care le avem cu diversi funizori de servicii si produse, putem sa va oferim si facilitam niste preturi competitive.

Antrenori personal/grup

De foarte multe ori in activitatile ce se desfasoarea ih incinta ARENA Brasov, avem clienti ce doresc sa isi imbunatateasca performanta proprie, sau, de grup. Pentru aceasta, noi venim cu un portofoliu de nume si persoane ce pot si au experienta in acest sens.

Organizari competitii

Pentru ca spatiul si incinta ARENA Brasov ne permite, putem organiza competitii locale, nationale. Prin experienta pe care deja o avem, putem sa va sugeram/recomandam si anumite lucruri ce va pot ajuta in organizarea si buna desfasurare a unei competitii sportive.

Echipamente/accesorii

Functionand intr-o anumita disciplina sportiva, automat primim oferte de la furnizori cunoscuti de echipamente si accesorii, astfel putem sa si vi le facem cunoscute si voua. Facilitand astfel pentru dumneavoastra posibilitatea de a avea un echipament modern, de calitate.

Baza valorilorilor si a criteriile dupa care noi ne orientam si le implementam in serviciile pe care le oferim:

 • Competenta, organizare si fiabilitate
 • Accesibilitate si intelegerea nevoilor clientilor
 • Comunicare si receptivitate
 • Incredere si siguranta
 • Amabilitate, politete, atentie, prietenie

Calitatea serviciilor

Furnizarea de servicii de inalta calitate, este pentru pentru ARENA Brasov una din prioritatile administrative pe care le avem. Atunci cand vorbim de „servicii”, corelam si contactul si comunicarea intre personalul nostru si clientii nostri, pentru a obtine cel mai ridicat standard de calitate.