Spatiu de inchiriat

Ce spatiu de inchiriat va propunem?

Spatiu de inchiriat pus la dispozitie de Arena Brasov, este de 300 mp, perfect pentru orice fel de activitate sportiva de interior. Suprafata se poate aerisi foarte usor si intr-un timp foarte scurt, datorita geamurilor dispuse lateral pe toata latimea spatiului.

Ce dotari are acest spatiu de inchiriat?

  • Situata la etaj, spatiul beneficiaza de un iluminat natural generos, suplimentat cu un iluminat cu LED profesional, modern si eficient. Incalzirea acestei suprafete este realizata prin podea, generand un confort sporit si un randament maxim si uniform pentru aceasta suprafata.
  • Podeaua acestei suprafete, este una speciala si dedicata pentru tenis de masa, numita TARAFLEX si este cotata si utilizata la toate salile cu standarde profesionale si competitive in acest domeniu. Este o suprafata speciala antiderapanta, dar si absorbanta de socuri in acelasi timp, ce creaza un confort si protectie.
  • Prin natura ei, aceasta podea la fel de bine se preteaza si pentru orice alt tip de actitivitate sportiva de interior (ce nu implica obiecte contondente, dure si grele).

Pentru ce se preteaza acest spatiu de inchiriat?

  • Spatiu recomandat pentru orice fel de activitati sportive de interior, ce nu necesita echipamente dure, grele ce pot afecta accidental podeaua, cum ar fi: dansuri moderne, zumba, dansuri de societate, arte martiale si multe altele.
  • Aceasta suprafata poate fi inchiriata integral, dar si partial, in functie de ce suprafata doriti pentru a va putea desfasura activitatea. Iginiezarea si intretinerea acestei suprafete se realizeaza la fiecare inceput, cat si dupa fiecare activitate sportiva.

Rezervari sau inchiriere spatiu Arena Brasov

Rezerva / Contact

Anexe si acces pentru acest spatiu de inchiriat

Prin inchirirea acestui spatiu, aveti acces gratuit la toate facilitatile si dotarile incintei ARENA Brasov, cum ar fi (atent si periodic intretinute, curatenie este foarte importanta pentru noi):

  • Spatii separate pentru barbati si femei: toalete / dusuri / vestiare
  • Automate de snack-food, cafea, bauturi racoritoare
  • Parcare privata si iluminata
  • Zona de asteptare

Va asiguram ca spatiul de inchiriat pe care vi-l oferim, nu este doar „un simplu spatiu”, prin dotarile realizate, prin ingrijirea si intretinerea acestuia, dorim sa le oferim clientilor nostri o experienta placuta si confortabila.
Calitatea pentru noi primeaza, la fel cum si satisfactia celor ce ne trec pragul, pentru ca dorim sa ne fiti alaturi pentru un parteneriat durabil de ambele parti.
Asteptam sa ne vizitati si contactati, sa va convingeti singuri de realele beneficii oferite de acest spatiu, comparativ cu oricare alte spatii existente in zona noastra. Impreuna cu dumneavoastra putem gasi o varianta rentabila si acceptabila pentru ambele parti.